5 Aralık 2009 Cumartesi

5 Aralık Cumartesi Notları


Bay Son Çeyrek ve Kobe iş başındaydı.


Raptors 109 - Wizards 107 UZATMA

Hido hele şükür Toronto'ya alışmaya başladığını gösterdi. Hidayet Türkoğlu mücadelenin bitimine 01.1 saniye kala 3 sayılık atışı sayıya çeviremedi ve normal süre 96-96 berabere bitti.Uzatma periyodunda ise 8.1 saniye kala kaydettiği basketle takımını galibiyete taşıdı.Hidayet takımının son altı sayısına imza atarken 43:18 dakika süre aldığı mücadelede 20 sayı, 9 ribaund, 3 asistlik performans ortaya koydu.31 sayı, 16 ribaund, 4 asistlik performans sergileyen Chris Bosh Toronto Raptors takımının en skorer ismi oldu.

Washington Wizards'ta ise Gilbert Arenas 34 sayı, 3 ribaund, 3 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi oldu.


Lakers 108 - Heat 107

Kobe Bryant, son düdükte Dwyane Wade'in üzerinden kaydettiği 3 sayılık atışla takımını peş peşe 8'inci galibiyetine imza attırdı.Kobe 33 sayı, 7 ribaunt, 3 asist, 3 top çalma ile sahanın en skorer ismi oldu. Pau Gasol 22 sayı, 8 ribaunt, 4 asist ve Andrew Bynum 19 sayı, 8 ribaunt ile galibiyette pay sahibi olan diğer oyuncular oldular.

Dwyane Wade 26 sayı, 7 ribaunt, 9 asist, Jermaina O'Neal 16 sayı, 10 ribaunt, 4 asist, Udonis Haslem 14 sayı, 6 ribaunt ve Quentin Richardson 13 sayı, 8 ribaunt ile maçı tamamladı.




3 Aralık 2009 Perşembe

Galatasaray 1-0 Panathinaikos


Gözüme çarpanlar :

Özetlerini izlediğim maçlarda Hakan kötü oynuyordu ama 90 dakika bakmadan yorum yapmak istemedim.Bugünkü maçta Hakan'ın oynadığı oyunu beğenmedim.Nonda ve Elano'nun da sadece adlarını duydum.Ofsayt olarak iptal edilen golümüz bencede ofsaytı.Nonda'nın kalçasına çarpmıştı top.Arda ise tartışılmaz çok iyi oynadı ve bence maçın adamı.Gökzan Zan'ın sakatlanıp çıkması takımı etkilemedi.Mehmet defansta gereken görevleri yaptı.Kewell'in düdük sesini duyupta topa vurması sonucu sarı kart görmesi gereksizdi.Tıpkı Arda'nın ve Mustafa'nın itiraz edip sarı kart görmesi gibi.

49. dakikada Mustafa Sarp'ın golüyle öne geçtik.Ben spikerin tenis örneğini çözemedim.Çözen varsa banada anlatırsa sevinirim(Cahil kalmayalım).Bu arada unutmadan hakem maçı çok kötü yönetti.