9 Aralık 2018 Pazar

King LeBron James

NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusunu izlemekteyiz. Her jenerasyon izlediği en iyi oyuncunun gelmiş geçmiş oyuncu olduğunu düşünür. Çünkü onun başarısını izlemiş ve bundan haz duymuştur. Fakat ben bu durumdan bağımsız baktığımda da benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncu LeBron James'tir.


Gregg Popovich, yakın zamanda yapılacak olan LeBron James belgeselinin nasıl başlayacağını şimdiden bize gösterdi. “Sen LeBron James’i oynarken seyrettin mi hiç? O LeBron James. Ve bu onu savunmayı imkansız kılıyor”



2010 yılında aldığı kararla herkes tarafından nefret edilen, 2014 yılında evine dönüp Cleveland'ı şampiyon yaparak oluşturduğu kötü imajı düzelten, siyahi haklarını savunarak itibar kazanan LeBron James bu sene yazında Los Angeles Lakers ile anlaştı.




Ve orada da onun için gayet sıradan olan şeyleri yapmaya devam ediyor. 




Bunun gibi bir çok kritik basketi de bu sezon atmaya devam ediyor. 



Youtube'da spor alanında çok başarılı içerikler sunan Socrates Dergi'de düello bölümünde kim GOAT tartışmasını yapmışlar. Bu videoyu gördükten sonra tarafımızın belli olmasını istedim :). Sizin için gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kim peki? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok: