4 Kasım 2018 Pazar

Videolarla NBA'e Bakış /2

Geçen hafta başlatmış olduğum konseptle ilgili bana güzel dönüşler yapıldı. Bu yüzden, bu hafta da kısa videolar paylaşarak NBA'deki gelişmeleri sizlere aktaracağım.


Her sene başı takaslanan ama geçen sene sonunda kendini kanıtlayarak MIP ödülü kazanan Victor Oladipo bu sezonda takımı Indiana'yı taşımaya devam ediyor. Dün gece Doğu Konferansı'nın en iyi takımı olan Boston Celtic'e karşı attığı son saniye basketiyle takımını galibiyete taşıdı.



Bunu bir başkası yapsa tesadüf deriz ama yapan kişi Stephen Curry olunca bunu sadece Curry yapabilirdi diyoruz. Bu sezon da üçlük konusunda rekorlar kırıyor. 




Bu sezon başlamadan önce Minnesota'dan takasını isteyen Jimmy Butler, GSW maçında rakip takım taraftarıyla birlikte havlu salladı. Houston Rockets'in Jimmy Butler için Minnesota'ya 4 tane draft hakkı içerek bir takas yaptığı belirtildi. Houston Rockets: O Sene Bu Sene yazımda da belirttiğim gibi Jimmy Butler, Houston'a gelirse NBA'de tüm dengeler değişir.




Jimmy Butler takımını trollerken ise bir zamanların süper yıldızı, NBA'in en genç MVP'si olan Derrick Rose ise takımını sırtlıyor. Utah Jazz'e 50 sayı atarak takımına galibiyet kazandırdı.



Bu haftadaki yazıyı ise birer pozisyon arayla harika smaçların atıldığı bu videoyla sonlandıralım. Bu haftaki gündem maddelerinden kaçırdığım bir şeyler varsa eğer yorum olarak bana belirtmeyi unutmayın :)

Hiç yorum yok: