28 Ekim 2018 Pazar

Videolarla NBA'e Bakış

Bugün farklı bir konsept ile karşınızdayım. Kısa videolar paylaşarak NBA'deki gelişmeleri size aktaracağım.

LeBron James'in Cavs zamanında hakeme attığı no look pası.

Kawhi Leonard bu sezon başı takasla Toronto Raptors'a geldi ve şu ana kadar olağanüstü oynuyor. Toronto'nun bu sezon çıktığı her maçı kazanmasını sağladı. Size klasik istatistikler vererek Kawhi'nin neler yaptığını göstermek yerine Kawhi Leonard'ın bu sezon neler yaptığını gösteren videoyla baş başa bırakıyorum. Olağanüstü değil mi?


Peki NBA'in en iyi oyuncusu yapıyor? Her şeyin ortasında, savunmanın arasında tek başına kalsa dahi durmak istemezse, durdurulamıyor. Aşağıdaki her hareketi ise bu sezon her maç yapmaya başladı.


The Process denilen bir strateji sonucunda yıllarca başarısızlığa mahkum bırakılan Philadelphia 76ers bu sezon kötü başlamasına rağmen alınan son galibiyetlerle birlikte yüzü gülüyor. 


Geçen haftaki yazımda bahsetmiş olduğum kavgadan sonra Rondo, bu gece oynanan Spurs maçıyla birlikte sahalara döndü fakat tam dönememiş gibi. Bu hareketi takımın bu gece kaybetmesine neden oldu.


Yazıyı ise Anthony Davis'in bir şeylerin hıncını çıkarttığı bu muhteşem smaçla bitirelim. Bu sezon yer yer 5 numara pozisyonunda oynuyor ve bu sezonun MVP'si olmaya aday.


Bundan sonra NBA'de gündemi özetleyen yazılar yazmamı mı tercih edersiniz yoksa bu yazıda olduğu gibi kısa videolarla gelişmeleri aktarmamı mı istersiniz? Görüşlerinizi yorum olarak bırakabilir veya bana sosyal mecralardan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: