29 Kasım 2009 Pazar

Milwaukee Bucks 100-98 Orlando Magic


Nba Tv'nin sayesinde ilk defa canlı Ersan'ı ve Ridnour'u izledim.Milwaukee , Bradley Center'da oynanan karşılaşmada Ersan İlyasova ilk 5'te başladı.20 sayı, 16 ribaund, 2 asistlik performansı ile takımının en skorer ve en etkili ismi oldu.Howard'a karşı aldığı hücum ribaundları görülmeye değerdi.Her ribaundu mücadele ederek aldı ve kariyer rekorunu kırdı.Maçı kazandıracak üçlüğü atamadı ama heyecanına yada tecrübeye verelim(Ama Ridnour'da bomboş pozisyonda bırakmıştı onu ya)İzlemek için uykusuz kaldığım diğer adam ise Ridnour ise 20 sayı, 6 asist, 3 ribaundluk performans ile oynadı.Brandon Jennings ise 18 sayı, 4 asist, 2 ribaundluk oynadı ama topu paylaşmayı öğrenmesi lazım.Howard'a karşı içeri girilir mi ya kaç tane blok koydu Howard.

Orlando'da ise Dwight Howard 25 sayı, 20 ribaund, 2 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi ve galibiyetin mimarı oldu. Vince Carter 25 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Rashard Lewis 14 sayı, 9 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.Lewis eski Lewis değil bu da Ersan'a çok yaradı.Carter ise bir sakatlanıp soyunma odasına gidip geldi.Özellikle dikkatle izlediğim nokta ise Howard'a topun nasıl indiğiydi.Howard fazlasıyla unutuluyor.Hatırladığında zamanda topu çok geriden alıyor ve kendi yetenekleriyle potaya yaklaşıp atıyor(Bogut sakattı unutmayalım).

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ridnour çok iyi oyuncu.
1 ridnour
2 jennings
3 redd
4 ersan
5 bogout

şu şekilde bir kadro olsa harbiden güzel olur. savunma desen zaten yapmıyorlar:)) ribauntları söke söke aldı yazmışsın ya hemen izlemek gerek maçı artık.

ZorAdam51 dedi ki...

Valla iyi kadro bencede.Howard'un olduğu yerde 16 ribaund aldı ve 7 si hücum ribaundu .Bak bence kesin maça.Bu arada sende yorum yapmasan kendi kendimize takılcaz :D