3 Kasım 2009 Salı

Utah Jazz 96-113 Houston Rockets


Nba'de tuttuğum takım ile Mehmet'in takımının karşılaşmasıydı.Houston son çeyrekte kurduğu 34-19'luk üstünlükle kazandı ve dördüncü maçında üçüncü galibiyetini elde etti.

Tracy McGrady ve Yao Ming gibi iki asımızdan yoksun mücadele etmemize rağmen iyi gidiyoruz.Aaron Brooks 19 sayı, 9 asist, çaylak forvet Chase Budinger 17 sayı, Trevor Ariza 15 sayı, Luis Scola 14 sayı, 15 ribaunt ve Chuck Hayes 12 sayı, 9 ribaunt, 3 asist, 3 top çalma ile oynadı.

Utah'ta ise Mehmet Okur 9/13 saha içi isabetiyle 21 sayı, 4 ribaunt ile sahanın en skorer ismi olurken yaptığı 5 top kaybı, hücumdaki başarılı performansına gölge düşürdü. Ronnie Brewer 19 sayı, Deron Williams 18 sayı, 6 ribaunt, 8 asist ve Andrei Kirilenko 18 sayı, 7 ribaunt, 3 blok ile maçı tamamladı.3. maçında 2. yenilgisini aldı Jazz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Mehmet'in daha biraz daha vakti var. İsabet oranı iyi sayılır ama oyuna çok yönlü etki edebilen biri Mehmet, tekrar bunu başarması için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Rockets ise Aaron Brooks'tan inanılmaz büyük fayda görecek bu sezon. Tracy tekrar aynı hatayı yapıp tam gücüme dönmeden maça çıkmayacağım demiş ne kadar cengâver olduğunu biliyoruz, umarım tekrar o hatayı yapmaz da hiç değilse bikaç sene daha izleriz onu. Francis gibi yitip gitmesini istemeyiz :)

ZorAdam51 dedi ki...

Mehmet dediğin gibi çok yönlü etki edebilen oyuncu.Geçen sene Hido ekrana kitlemişti eğer Calderon Hido'ya oynarsa play-off zamanıda kitleyecek.Bu sene Mehmet'te kitler umarım.