19 Kasım 2009 Perşembe

Utah 104-91 Toronto


NBA'de Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur'u bu sezon ilk kez karşı karşıya getirmesi beklenen Utah Jazz-Toronto Raptors maçında gülen taraf Utah Jazz oldu. Milli basketbolcularımızdan Mehmet Okur'un grip yüzünden oynamadığı maçı ev sahibi Utah kazandı.

Maç boyunca Jazz hiç geriye düşmedi.Utah maçı 18 sayı farka kadar çıkardı ama maçı kopartamadı.Ev sahibinde ilk çeyrekte 12 sayı kaydeden Carlos Boozer maçı da 22 sayı-18 ribaundla tamamlarken, iki maçlık aradan sonra takıma dönen Deron Williams 20 sayı-6 ribaund ve 9 asistle mücadele etti. Kenardan gelen Andrei Kirilenko'nun 20 sayı-7 ribaundla oynadığı maçta, Mehmet Okur'un yerine ilk beşte başlayan Kirilo Fesenko da 3 sayı üretti.

Utah Jazz'e karşı üst üste dokuzuncu mağlubiyetini alan Toronto Raptors'ta ise takımın en skorer ismi 32 sayı-7 ribaundla oynayan Chris Bosh oldu. Kalçasındaki sakatlığa rağmen forma giyen Hidayet Türkoğlu ise maç boyunca düşük bir şut yüzdesiyle oynadı. 12'de 4 saha içi isabetinde kalan Türkoğlu, maçı da 11 sayı-6 ribaund ve 4 asistle tamamladı. Toronto'da özellikle üçüncü çeyrekte çok iyi bir performans gösteren İtalyan forvet Marco Belinelli ise 19 sayı kaydetti ama kullandığı topların bazılarında naptığını anlamadım.

Hiç yorum yok: