1 Kasım 2009 Pazar

Calderon'u Geçtik Herkes Mi Kıskanç


Hido'nun lakabı ne? Bay Son Çeyrek

Adamın eline kaç defa son çeyrekte top değdi.Oldukça azdı ki keşke saysaydım.Calderon'u geçtim.Adama ne derseniz deyin yapısı belli uyarılıp napması gerektiği anlatılacak.Ama benim sinirlendiğim nokta son çeyrekte de bu adam top kullanmadı nerdeyse.Bir 1.41'te kullandı onu da basket-faul yaptı.

Rakip Orlando'ydu.Doğu'yu Boston'un ardından 2. bitirir ama play-offlarda işi biter doğu finallerine kalamaz diye düşünüyorum.Toronto ise ribaund,Bosh'un gereksiz hamleleri ve Hido'ya oynama sorunlarını çözerlerse play-offa kalırlar.

Bırak bunları maç nasıl bitti diyorsanız 3'lük maçıydı.Toronto biraz temkinli Orlando ise her bulduğu atan takımdı.

125-116 ile bitti.Howard faulleri atmasa maçı Hido'nun yaklaştığı yerde alırlardı ama neyse Hido cevabını verdi o adi herife.19 sayı,4 asist,3 ribaund,2 blok ve 1 top çalmayla noktadı.Howard'a da acımadan bloğu koydu.Demekki eski arkadaş filan dinlemiyormuş bu NBA.

Orlando cephesine girmek istemiyorum o neydi öyle.Her taraftan isabetli üçlükler.Tam Hido'nun oynayacağı takımdı ama napalım nasip değilmiş.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İki Avrupa takımının karşılaşmasının atletik versiyonu gibi geçti maç adeta. Bosh zaman zaman yanlış kararlar aldı, Bargnani geç açıldı, Calderon gene egolarına yenildi.

DeRozan takıma aslında çok farklı bir karakter kazandırabilecek potansiyelde biri. Hele ki Belinelli'yle beraber dönüşümlü oynadıkları bölümlerde değişken tempolar yaratarak rakibin dengesini bozabilecek oyuncular. Bargnani her ne kadar savunma ve ribaund konusunda kalıbının adamı olmasa da ilerleyen yıllarda kilo da verirse bir Nowitzki olabilir.

Hidayet zaten ortada, Calderon'un da oyununu biliyoruz. Ama bu takımı bitiren üç şey var;

1- Calderon'un egoları
2- Bargnani & Bosh'un potaaltında zayıf kalması
3- Ribaund eksiklikleri

Eğer Calderon Hidayet'i görmezden gelmezse, Hidayet hem Bargnani'yi oyuna daha erken adapte eder, hem Bosh'un kötü kararlar almasına sebep olucak pozisyon kısırlığını çözer hem de "Hido is on fire" olacağından potaaltlarında ribaund kovalar.

Sanırım her şey takımın PG'si olan Calderon'da bitiyor :)

ZorAdam51 dedi ki...

Bargnani Meksika çete reisinden darbe almasa hiç açılmayacaktı.
Ewt dediklerin çok doğru.Takımın yıldızı Bosh olabilir ama düzeni kurcak kişinin de kesinlikle Hido olması lazım.


Bu arada ben mail attım sana gelmedi mi?

Adsız dedi ki...

Şimdi baktım iki mailime de ama gelmemiş =/
Blogger profilindeki mailine daha sık kullandığım adresimden mail atıyorum şimdi