1 Kasım 2009 Pazar

Kıskançlık Mı Var?


Bakmadığım maçlara yorum yapmayı sevmem o yüzden bakmadığım maçlar hakkında pek yazı yazmam.NBA sezonu açıldığından beri NTV,NTV SPOR ve NBA TV'nin gösterdiği tüm maçlara baktım.Ama bilgisayarın ve internetin bozukluğu yüzünden maç yazıları yazamadım.Şimdi ise Hido açısından çok önemli maça bakıyorum ve durum böyle:

Yok olan takım 2.periyodun yarısında kendine geldi ve durumu toparladı.Howard sakatlandı kenarda oturuyor(İnşallah bu maçta devam etmez) ve Calderon Hido'ya zorda kalmadığı sürece pas atmıyor.Abd'li olsa anlıyacam ama İspanyol.Herhalde kıskançlık var ondan atmıyor.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Öyle öyle tamamen katılıyorum, Calderon bir tek Bosh'un yıldızlığını kabulleniyor. Ama kumanda da kendisinde olsun istiyor. Bu hali devam ederse Calderon'un, Raptors beklediği verimi alamaz Hido'dan.

ZorAdam51 dedi ki...

Bosh'ta bazen saçma işler yapıyor.Hido'nun lakabını duymadılar galiba'' Bay Son Çeyrek ''
diye bi lakabı varsa adamın bi bildiği vardır.

Adsız dedi ki...

Geçtiğimiz günlerde bi araştırma yapılmış, 5000 maçlık bir geçmişte yapılmış inceleme. Takımlar arasındaki fark 5 ve altındayken maçın son iki dakikası baz alınmış. Hidayet'in isabet oranı %70 küsürden /80 küsüre yükseliyormuş 5 farklı son iki dakikalarda.

Umarım bir an önce alışır Toronto Hidayet'e. Daha doğrusu Toronto alışmış ama Calderon alışamamış. Bosh konusunda da katılıyorum. Resmen Arda Sendromu'nu yaşıyor. Sorumluluk alıcam derken hatalar, yanlış tercihler yapıyor. Ama eğer biraz daha savunma yapar, ribaund işini dengeleyebilirlerse play-off'a rahat ulaşırlar gibime geliyor.

ZorAdam51 dedi ki...

Ya Toronto'nun niye kaybediyor dersek cevap kesin ribaund ve Bosh'un gereksiz hamleleri.Şimdi bide Hido'ya oynamamaları takımı kötü etkiliyor.Bende kalırlar diye düşünüyorum zaten şimdi maç yazısı yazıyom.Orda okursunuz tabi isterseniz.

Adsız dedi ki...

Aa, güzel. Tamam o zaman yorumlarla meçgul etmiyeyim maç raporu yoldaysa :)

ZorAdam51 dedi ki...

Estağfurullah ne demek.Uzun zamandır yorum almıyordum şükür aldık yeniden yazma isteğim geldi.Yazdım yazıyı iyi okumalar.