4 Eylül 2010 Cumartesi

Çeyrek Finale Kimler Adını Yazdırır / Cumartesi - Pazar Maçları Tahminlerim


Sırbistan - Hırvatistan / İspanya - Yunanistan

Yunanlılar'ın bir an önce evlerine dönmesini istiyorum ama Şampiyona başlamadan önce Sırbistan-Yunanistan hazırlık maçı olmuştu ve bu maçta kavga çıkmıştı.Sırbistan'da , Milos Teodosic 2 maç ve Nenad Krstic 3 maç ceza almıştı ve grup maçlarının bir bölümünü kaçırmışlardı. Yunanistan'da ise Fotsis ve Schortsanitis 2 maç ceza almıştı.Onlarda bizim maçla birlikte dönüş yapmışlardı.Bu adamlar çeyrek finalde karşılaşsalar nasıl olur?Zaten biz yarı finale çıkarsak rakibimiz olacak takım yıpranmış olarak gelecek.Birde Sırp-Yunan maçının galibi bize gelse.

Yani uzun lafın kısacası Sırbistan-Yunanistan çeyrek final oynasın.Krstic Sinan Erdem'deki tüm sandalyeleri Yunanlılara fırlatsın.İsteğim budur.

Ama İspanyollar maçı alır Yunanlılar'ı evlerine gönderirse onada çok sevinirim.

Türkiye - Fransa / Slovenya - Avustralya

Fransa , Yeni Zelanda'ya bilerek yenilerek bizi seçti.Hala neden bizi seçtiklerini anlayabilmiş değilim ama neyse.Yeni Zelanda gelse yorulmadan çeyrek finale çıkacaktık hemde İspanyollar'dan kurtulmuş olacakmış ama napalım.Kısmetimiz böyleymiş.Türkiye , Fransa'yı yenip çeyrek finale çıkacağını düşünüyorum.

Benim Türkiye'den sonra turnuvadaki favori takımım Slovenya'dır.Zorlu grupta Brezilya'yı ve Hırvatlar'ı yendi.ABD'yi de yenebilme şansları vardı ama Brezec'in şutları değerlendirememesi sonucunda maçı kaybettiler.

Slovenya bize ters gelebilecek takım.Bir tercih yapmak gerekirse Avustralya ama Slovenler çeyrek finale çıkacak gibi.

Hiç yorum yok: