30 Ağustos 2010 Pazartesi

Türkiye 65-56 Rusya / 15 Numara Geri Döndü


Hido ne 2009 Eurobasket'te ne de Toronto'da 26 numaralı formasıyla bizim görmeye alıştığımız performansını gösterememişti.Bu şampiyona da ona çok ihtiyaç duyuyoruz.Ama turnuvanın ilk maçı olan Fildişi maçında saha içi isabeti olmadan maçı tamamlamıştı.Şimdi ise hakemlerin sayesinde sürekli oyunda kalan Rusya'ya karşı takımımızı galibiyete taşıdı.Hem de 7'de 0 başladığı maçı 14 sayı ile tamamlayarak.Hakemlerden söz açılmışken ev sahibi kim ya?Biz mi yoksa Yunanlılar mı?Neyse moralimizi bozmayalım bu güzel günde.

Dünkü Fildişi maçında 4 uzunlu savunmamızı gördükten sonra bir de başımızda Tanjevic olunca dedim herhalde her maç bir süre böyle oynarız.Ama Tanjevic artık deniyor ve yanlış olduğunu görünce hemen doğru olan savunmayı yapıyor.Ruslar alan savunmamıza çare bulamadılar.Bizim yaptığımız gereksiz faullerle ve hakemlerin sayesinde sürekli oyunda kaldılar.Umarım bu alan savunmamızı her maç güzel bir şekilde yaparız.

Neyse fazla uzatmadan bir bilgiyi verelim ve yazıyı bitirelim.Tayyip ve eşi maçı izlemeye gelmişlerdi. İddaalara göre molalarda,devre aralarında gösteriye çıkmayan ponpon kızlarını Başbakan sansürlemiş.

Hiç yorum yok: