12 Ağustos 2010 Perşembe

İlk Göz Ağrısına Geri Dönüş


İlk göz ağrısı her zaman iyidir.Hata yaparsın öğrenirsin.Yenisindir.Bazılarıları destek olur bazıları olmaz.Yazmayı öğrenirsin.Hoş ben hala imla hataları yapıyorum ama ben hayatım boyunca adam akıllı Türkçe öğretmeni görmedim.Bir tane gördüm o da Düz Lise çekilmiyor ben Anadolu Lisesine gidiyorum dedi ve gitti.

Neyse efendim konumuza gelirsek ilk önce özür dileyerek başlıyalım.İlk zamanlarda yapmış olduğum kopyala-yapıştırlar için özür dilerim.Acemiydim yazmayı bilmiyorduk.Artık tamamen kendi yorumlarımdan oluşan yazılar yazacağım ve yıllardır hep uzun yazı yazamadığım yazıları artık yazacağım.

Blogun konusu ise tabi ki futbolunda olduğu ama daha çok diğer sporlar hakkında yazılar. Karikatür-şiir ve film yazılarıdır ve arada bir bloglar aleminde röportajlar.

Bloga 12 Ağustos'ta başlamamın nedeni ise efendim biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz.Bugün Can Yücel'in Babanın ölümünün 11. yılı.Onun aramızdan ayrılışınının gününde acımın biraz azalması için 12 Ağustos'u yeniden doğuş kabul ettim.Can Yücel ile ilgili yazım gün içerisinde yayınlancaktır.

Neyse efendim hayırlı olsun.Diğer blog terk edilmeye bırakılmıştır.Arada bir post atarsam atarım. Belkide burdan sıkılıp oraya döneriz.Döner miyiz acaba?

Edit : Kendime ait olmayan eski yazılarda yavaş yavaş silincektir.

2 yorum:

t_okan dedi ki...

sana ait olmayan yazılar da kaynak belirttiysen bence silmene pek gerek yok. Yeter ki sana göre kayda değer olsun

ZorTurK dedi ki...

Bir çoğuna kaynak göstermedim ama gösterdiklerimde oldu.Kaynak gösterilcek olanlara kaynak gösteriyim gösterilmiyecek olanları da siliyim.